31 augusti 2008

Hur häftigt är det med cerisa jeans?


Sjukt häftigt hoppas jag eftersom jag nyss köpt ett par. Matchar ju min blogg iallafall!

30 augusti 2008

Okej...?



Jag presenterade mig med mitt namn vid bordet. Blev presenterad med mitt namn ett antal gånger från scenen. Står inte mitt namn ganska tydligt även på kvittot? 

29 augusti 2008

Premiären satt som en smäck!


Allt flöt, både showen och serveringen, jag var inte stressad en enda gång under kvällen, skön känsla. Skålen satt fint efteråt! Känns trist bara att Anna, P-M och Uffe gjort sitt nu, repperioden är slut och dom lämnar oss själva kvar.

28 augusti 2008

Än så länge...


.... går det faktiskt jätte bra. Riktigt kul känns det! Energin som jag saknade igår är tillbaka!

Premiär ikväll!


Igår hade vi vårt andra genrep med publik, men jag var helt slut efter showen kvällen innan. Hade väldigt svårt att få upp energin igen. Måste nog lära mig hushålla med energin om jag ska orka med det här året.. Sen var det en hel del tajming som inte satt igår och teknik som strulade men inga stora problem, känner ingen stress inför ikväll, enormt mycket stressigare premiärer har man ju varit med om. Även igår fanns fina vänner i publiken, Åsa, Sara och Maria från Ås sen fick jag även äran att servera 6 stora bloggare Anna, Tyskungen, Ting, Tjockalocka, Attle och min Älskling. Nu försöker jag samla all energi jag kan... Håll tummarna ikväll!

27 augusti 2008

Kändes som premiär igår!


Blommor, kantareller och svartvinbärssaft fick jag igår och det är ju sådant man får på premiärer. Var svinkul att äntligen köra inför publik. Och vilken publik sen! Massor av fina vänner. Blev otroligt rörd av att se alla fina från gymnasiet i Sandviken, klassen liksom, elevhemmet, oj vilka minnen som kom tillbaka! För tio år sedan flyttade jag hemifrån till Sandviken för att gå musikalgymnasium, där träffade och lärde jag känna dessa fantastiska människor. En jätte härlig kväll, var totalslut efteråt, skönt slut.

25 augusti 2008

Jag ville bli fotbollsproffs.


Min fina pappa till vänster och jag, glasögonormen i mitten.

Lång dag.


Var på gymmet när dom öppnade imorse. Sen hann vi precis hem och duscha och så dök världens sötaste upp och vi åkte till hans farmor och åt lunch och lekte tillsammans med Bjarne, Marianne och Emelie. Solen sken, underbart! Sen var det slut på helgen och dags för rep igen, tills nu när jag sitter på tunnelbanan hem. Det är väl bara att vänja sig vid sena kvällar...

24 augusti 2008

Igår sken solen och jag var ledig!


En jätte skön dag med Fredrik som kommit hem efter några dagars rep i Sundsvall. Vi drack kaffe i solen i vällingby centrum och bara tog det lugnt och njöt. Sen tog vi bilen till utomhus caféet i vinterviken där det var visfestival och Andrés sjöng visor från Uraguay, väldigt fint var det. Sen blev det soffan och Jesse James.

23 augusti 2008

Wallmans Salonger.


Ikväll har vi, hela Golden Hits gänget, varit på teatergatan och sett deras show som hade premiär igår. Casablanca Nights. En jätte skön kväll och en jätte bra show, dom var riktigt duktiga. Showen där är väldigt långt ifrån vår, två helt olika shower men det var kanon att se en annan show så här en vecka innan premiär, det gav massor av inspiration!

22 augusti 2008

Åh, kan jag inte vara klar med det här snart!


Nästa år ska jag specifisera allt och bifoga direkt, varför gjorde jag inte det? Jo, för att jag ville ha pengarna innan midsommar, men det fick jag ju inte... Nu blev det ju dubbelt jobb. Åh, vad tråkigt det här är!

20 augusti 2008

Menyprovning!


Igår efter rep var det dags att smaka på allt smarrigt som vi kommer att servera. Mmmmm, vad gott det var! Inte helt Gi rätt men jag som bara hade en dag kvar på mina två veckor med lågt Gi kunde inte stå emot. Jag smakade ALLT!

Kissar spik nu igen.


Hela måndagen skulle jag ju simma alla mina kvitton iordning, istället satt jag på vårdcentralen och väntade på att få penicillin. Undrar hur bra kroppen mår av en penicillinkur i månaden? Nån läkare nämnde nått om stenar i urinröret, låter ju sådär. Medans dom flesta läkare säger att det bara är som det är, att vissa får det väldigt ofta. Och visst jag har vant mig, man får väl leva med det..

17 augusti 2008

Fyra killar som alla tror att dom är Elvis!


Ja, vad ska man säga, det är väl bara att låta dom tror det. Vi repar idag igen och premiären närmar sig kan man ju säga, men det känns faktiskt ganska lugnt, peppar, peppar! Ska bli kul att sätta igång på riktigt efter allt repande, saknas liksom en publik. Har fått en extra dag ledigt imorgon, skönt, om bara skatteverket hade hoppat att granska min deklaration som jag nu istället måste sätta mig med imorgon. Blir till att simma i kvitton, Jippiiii!

16 augusti 2008

Åh vilken mysig kväll!


Som vanligt repade jag igår men när jag kom hem hade jag och Fredrik en jätte mysig fredagkväll, bara vi två, riktig kvalitetstid. Vi åt massor av gott, men med lågt GI såklart! Ägg med avocado och färska räkor och sen kokta rödbetor med chevré och en smarrig köttbit. Åh vad gott det var! Sen champange och lite vin på det och Fina Fredrik, kan det bli bättre?

14 augusti 2008

Välkomna på genrep!


Vi kommer ha genrep den 26 och den 27 aug på Golden med publik i form av folk vi artister bjuder in och anmäler. Som det ser ut nu så finns det två alternativ; det ena är att betala 250:- och få äta trerätters under showen och det andra är att gå dit och bara ta ett glas vin eller kaffe och då betalar man ju bara för det men risken finns att man får lite sämre platser. Är det någon som är sugen så messa mig eller skriv här på bloggen!

13 augusti 2008

Goa vänner med goa drinkar.


Har haft en jätte mysig kväll med Limpan (som snart åker tillbaka till Slovakien, trist) och Sjögräs (som verkar bli kvar i sthlm, kul). Härligt tjejsnack med nära vänner, sex in the city-känslan stärktes när vi fick in dessa goda drinkar. Vi hade just druckit upp vårat glas vin och tänkte packa ihop, när Fridas vän Erik som är bartender på stället bjuder på dessa! Gott... men inte särskilt GI-vänligt.

Kyrkan rekryterar på medis.


" Alla har syndat. Du har syndat och syndens lön är evig död. Endast Jesus kan ge dig evigt liv. Evigt liv eller evig död är ditt fria val. " Är detta verkligen rätt sätt att få folk till kyrkan??

12 augusti 2008

Reptrötthet.


Denna har infunnit sig i gruppen. Allt är satt och visst behöver det nötas men vi ligger väldigt bra till tidsmässigt. Drygt två veckor till premiär. Så stressen att lära sig allt har lagt sig och man börjar känna sig trött i kropp och röst. Men idag började vi repa med mickar så nu fick man en kick i rumpen!

10 augusti 2008

Flashback!


Kände för att måla naglarna igår och den enda färgen som fanns i skåpet var röd. Så röd fick det bli! Så fort jag tittar på naglarna tänker jag på det året när man alltid gick med rödfläckiga naglar, ibland nymålade om man kom på det i tid innan föreställningen. På med peruken och glittriga klänningen och trumpeten i handen. I hetaste laget var kul!



Ni kommer tycka att jag är vidrig...


Jag har fyndat... alldeles gratis i vårat grovsoprum! Jag vet det låter ganska äckligt men vårat grovsoprum är faktiskt ganska fräscht och klänningarna bara hängde där, i min storlek och allt. Hur skulle jag inte kunna ta dom?! Det är väl bara att tvätta dom? Blir helt frustrerad när folk slänger grejer som nån annan kan ha användning för. Ge till röda korset eller sälj på Loppis eller nått, återanvändning! Så nu vet ni det, ni måste ringa mig innan ni slänger nått, jag vill säkerligen ha det!

09 augusti 2008

Ledig lördag!


Jag och Nilo har haft en mysig dag med Juni och gravida Emelie, medan Fredrik varit på bröllop. Juni och Nilo leker kanon ihop vilket är perfekt när jag och Emelie inte setts på ett tag och har massor att prata om. Skönt att vara ledig!
Nilos morfar kom och hämtade honom vid sex och jag hade tänkt ta mig in till staden och möta Lié, men däckade på soffan istället och har legat här hela kvällen. Kanske lika bra eftersom det är rep imorgon igen.. Dessutom gillar jag att ligga i soffan, ska göra mig i ordning för natten och sen lägga mig och somna i soffan framför tvn. Härligt! Sen får Fredrik bära mig till sängen när han kommer hem..... det blir bra det!

08 augusti 2008

Hade glömt att repdagar kan vara så sega..


Men såna här dagar kommer väl alltid i en rep period. Saker där jag inte är med repas och jag bara sitter och sitter och tänker på mat! Knaprar på några mandlar... Jag har aldrig gått in i nått sånt här med vad jag äter, alltid tänkt att jag äter vad jag känner för och sen får jag väl träna utifrån det. Men nu ska jag pröva detta med lågt GI i två veckor iallafall, ska banne klara det! Märker jag ingen skillnad skiter jag i det, men jag ger det en chans!

07 augusti 2008

Regnigt i blåbärskogen.


Jag hade sovmorgon idag så jag och Nilo begav oss ut i skogen för att plocka blåbär. Men oj vad små och få dom var! Kanske är för tidigt eller kan det bero på att sommaren varit så torr? Expert nån? Dom få vi plockade hamnade snabbt i en liten mage.

06 augusti 2008

Gårdagens trauma ledde till GI-diet..

Igår repade vi vår illusion hela dagen. Detta innebär att jag befinner mig i en "låda" på ett par 1 meters tunna höga ben. Under nummret så sticks en del saker in i lådan och visst faller cellskräcken över en lite då och då, men då tar jag bara ett djupt andetag och så går det bra. Igår märkte vi tidigt på dagen att benen på lådan inte var så stabila så när vi fortsatte repa så hoppade vi momentet där lådan snurras runt. Sen kom vi till sista gången när vi skulle visa numret för chefen för Golden Hits, Ann-Sofie. När jag är där inne i lådan med alla grejer instuckna ,känner jag att vi inte hoppar snurrmomentet denna gången. Det är då det händer. Ena benet på lådan ger vika! Detta var inte en särskilt behagligt upplevelse.....
Nu har jag bestämt mig för hänga på Fredrik som kör hårt på GI vikt koll. Så nu blir det inget socker på två veckor. Hur nu det ska gå till...... inte ens en kaka till kaffet? Nej, inte ens potatis, pasta och ris. Har klarat av dagen utan, men hade en otrolig dipp nu på eftermiddagen, oj, oj, oj. Men sen tog jag mig i kragen och gick till gymmet och då vaknade jag till. Beach 2009 här kommer jag!

ps. lådan på bilden är inte den magiska .ds.

05 augusti 2008

Oj, vilket väder!


Det hysteriska regnandet började igår, jag var genomblöt när jag kom hem igår och då hade jag bara gått hem från tunnelbanan. Sen har det stormat hela natten och nu på väg till tunnelbanan regnar det precis som igår. Men då kanske vi får tillbaka den härliga svenska grönskan eller är det hösten som kommit? Jag lider med alla uteliggare, fy vad eländigt. Idag blir det till att köpa Situation Stockholm!

En glass med mamma..


... blev det efter dagens rep. Kul att hon jobbar här några dagar i veckan så man har chansen till såna här små mysiga möten. Pappa kommer du snart? Kram till mina älskade föräldrar.

04 augusti 2008

Improviserad Melodifestival.


Vitabergsparken var proppad igår kväll när vi kom, så vi fick stå. Hade precis hunnit bli trött i benen när det började regna och dom fick bryta allt. Riktigt grymma var dom, oj vad roligt det var att titta på. Önskar att jag också var duktig på att impra, cool jag var nu som använde det ordet! Jag hade hoppats på att få se Evelina på scenen och fått för mig att även mr Barlack skulle medverka, men kunde inte se dem. Eller också var dom rejält utspökade...?

02 augusti 2008

Regnet det bara öser ner...


En vecka har det varit strålande sol och jag har jobbat inomhus sen är jag ledig en dag och då regnar det! Ganska skönt ändå, man slipper stressen över att man måste vara ute i solen. Vi tog en sväng till Mariefred och nu är vi tillbaka hemma. Imorgon är det rep igen, gissar att solen kommer stråla...

Kräftskiva i ladan.


En veckas rep avklarat. Fredrik hämtade mig och vi åkte ut till Bjarne och Mariannes nya landställe för Kräftskiva. Stället dom köpt var helt fantastiskt med flera små uthus och denna enorma lada med massor av gamla grejer och möbler kvar i. Kräftorna smakade kanon och hattar satt på snedden precis som det ska ta, mysig kväll var det.