31 augusti 2009

Jag är ynklig.


Inte alls pigg faktiskt. Kul att bli sjuk nu... NOT! Men med ostbågar och min älskling intill känns det bättre.

p.s Mamma jag dricker svartvinbärssaft också, såklart! d.s

Gårdagens tripp.

Igår hade vi en jätte mysig dag. Vi åkte iväg och tittade på ett jätte mysigt hus i ett jätte mysigt område, som är till salu. ( fattar inte varför texten är understryken, sjukt irriterande! )
Vi är väldigt sugna, men vi håller oss ett tag till, att köpa hus alltså.



Sen blev det lunch och fika på Taxingeslott. Jätte fint ställe och helt underbar kakbuffé!

Härligt att få en sån fin sensommardag!

30 augusti 2009

Nilo tar över sålänge!


Jag är trött efter en hård vecka, men är ledig idag och lite senare kanske jag orkar ta tag i bloggandet igen. Tack för alla fina ord efter genrep och premiär, gör mig enormt glad!

27 augusti 2009

TACK för igår!


Herregud vilken kväll! Min puls var så hög att jag ett tag trodde att hjärtattack var nära. Åh, vad jag ville sitta ner och prata med er alla fina som var där, men hade ju inte riktigt den tiden. Får ta igen det nånannan gång. Tack för att ni kom och stort tack för alla fina blommor, wow vad jag känner mig bortskämd, men jag älskar det! Nu går jag och sover några timmar till, det är ju faktiskt premiär ikväll!

26 augusti 2009

Det gick bra.


Nu är svetten och sminket borta. Allt i mitt huvud är borta. Huvudvärken har smygit sig fram. Tack alla ni fina som var där. Nu sova. Imorgon kommer dubbelt så mycket folk, gamla klasskompisar, branschfolk, och ni Bloggpumor! Kul ska det bli! Godnatt!

25 augusti 2009

Just nu:


Är jag på väg till jobbet efter en mysig fika med dessa mysiga tjejer. Idag kommer publiken, nu börjar det på allvar, håll tummarna!

Nyklippt och tonad!


Jag hade inte klippt mig på typ ett år, så jag tänkte att jag skulle gå till frissan och göra slingor i lite olika nyanser och klippa till nån snygg frisyr. Men sen insåg jag att ekonomin inte tillåter det just nu. Så jag köpte toning och tonade själv och så kom Jessie över och klippte av allt mitt slitna hår. Åh så skönt det var! Tack snälla Jessie!

23 augusti 2009

Nån som har tips?

Jag skulle vilja gå en kurs i nån form av web-design, lära mig att göra hemsidor. Har hittat på Kulturama, folkuniversitetet och medborgarskolan men allt är kvällskurser och det funkar ju inte riktigt eftersom jag jobbar dom flesta kvällar.

En kurs dagtid, där man får lära sig göra hemsidor nån som vet??

Idag (kaffe)repar vi!


Jag satsar på att bli trind till premiären. Trind, det låter så fint, mycket finare än ordet fit...

Smaklust i Tanto.



Igår tog vi en sväng till Tantolunden och vandrade mellan landskapens olika närproducerade delikatesser. Mysigt var det, solen tittade fram efter en regning morgon och vi smakade på en hel del. Speciellt när vi kom till Jämtland, patriotisk som man är. Kom hem med jämtlandskt tunnbröd och getmese, mmmm så gott!

Sen drack vi kaffe hos svärmor och Gergio. Älskar lediga dagar!

Har ni chansen att gå till Tanto idag, gör det!

När vi köper hus...



... då vill jag ha en walk-in-closet. Stor ska den vara och där ska jag även ha en liten pysselverkstad, väl organiserad så att man bara kan sätta igång när man får feeling. Nu är det ju världens projekt att dra fram allt när man ska göra nått, men värst när man ska ta bort allt. I min lilla pysselverkstad kan jag ha allt framme, oj vad det skulle pysslas!




I går gjorde jag 70-tals inspirerade örhängen som är tänkta att matcha våra diareè/guldfärgade serveringskläder i showen. Jag hoppas tjejerna tycker att dom är ok...

21 augusti 2009

Äntligen: det är dags för fredagsmys!


Kände i kroppen och rösten när jag vaknade i morse att vi repat ett tag nu. Men nu är ju veckan slut och ledig dag imorgon, och som alla svenssons så har vi Fredagsmys, åh så mysigt! Sista lediga fredagen på ett bra tag...

20 augusti 2009

Kaffe och godis.


Det är det som håller oss pigga nu när vi repar sena kvällar. Skönt att jag varit på gymmet innan repet, då känns det som att det går jämt ut när jag vräker i mig dessa mängder med socker. Söta Tessan och Jessika tittade in under genomdraget och försåg oss med godis, tack! Igår var vi klara vid midnatt, hoppas på att komma hem lite tidigare idag...

18 augusti 2009

Vi dricker på jobbet.


Men med måtta.

Inte helt fel!


Mat- och vinprovning. Bring it on, jag är skithungrig!

17 augusti 2009

Jag håller med Ernesto!


Helt plötsligt hade jag en och en halv timmes ledighet och råkade befinna mig vid medis just då. Jag behövde kaffe, en bänk och lite sol, i väntan på fint sällskap som också fanns just här på söder!

16 augusti 2009

Klädrep idag.


Så här kommer våra serveringskläder se ut, vilka vi också kommer göra några av numren i. Byxor med hög midja och västar i tjock diarréfärgad sammet. A'la 70-talet. Min kropp gör inte kläderna rättvisa, skulle man kunna säga. Kanske för att den inte är gjord på 70-talet. Jag känner mig riktigt ful. Det känns sådär. Men det är bara att bryta ihop och gå vidare! Bara att vänja sig, ska ju bara ha dom fem dagar i veckan i ett år..

Igår var en bra dag.

Jag hade sovmorgon, men vaknade ändå innan klockan ringde och kände mig utsövd. Solen sken. Åt frukost i lugn och ro tillsammans med Fredrik och Nilo.

På jobbet var en skön dag där vi äntligen satte finalnumret och showen börjar kännas hel.

När jag kom hem var Hallgrenarna här och vi åt kräftor, jätte mysigt och lite galet!



Idag har jag känt mig trött och lite låg.

Livet går upp och ner. Ner och upp.

14 augusti 2009

Kan inte kommentera.

Jag kan av någon anledning inte kommentera på vissa bloggar. Alla ni som har ett fält där man måste välja profil. Jag väljer google-konto, men kommentaren bara försvinner. Nån som har samma problem eller vet vad det beror på?

Har försökt flera gånger på Josefins egoblogg, Showgirl och Fannys blogg.

Golden goes 80's.


Igår efter rep, blev vi bjudna på nypremiär av 80 tals showen i schlagerbaren. Sjukt skönt att sitta ner, äta gott och bara låta sig bli underhållen. Fyra rutinerade artister alla med stora personligheter, glimten i ögat och enorma röster. Jag känner mig peppad och väldigt inspirerad till att köra igång, bara få bjuda på sig själv. Längtar efter publik!

12 augusti 2009

Igår plockade vi blåbär.


Idag hade mina pojkar gjort paj av dom. Superduper god, som Nilo skulle uttryckt det! Inte nog med nybakt paj, nybakta kanelbullar också. Underbar doft när man klev in i lägenheten!

11 augusti 2009

Snart dags för genrep!



Vi kommer att ha genrep för publik den 25 och 26 aug, folk som vi bjuder in. Antingen kan man komma och äta trerätters för 250:- eller bara sitta ner och ta en kopp kaffe, men hur som helst måsta man boka. Så är det någon som är sugen kan ni väl skriva er emailadress i kommentarsfältet eller maila mig direkt så skickar jag ett mail med vidare information!

Fel sida.


Har sovit riktigt pissigt. Trött och sur. Påsar under ögonen och huvudvärk. Idag är det nog inte kul att vara min kollega. Men snälla dag, förvåna mig och bli till en bra dag. Dagens färg får vara lila. Som om det skulle hjälpa..

10 augusti 2009

Min nya last..


.. är kardemummaskorpor med ost och marmelad!

09 augusti 2009

Rosé och fotboll.


Jocke kom över och åt middag med oss på balkongen. Efter lite rosé och öl tog vi bollen och gick ner till fotbollsplanen. Nu känns mitt högerlår överansträngt, är ju inte så ofta nuförtiden man använder benen på det sättet. Men kul var det, gud vad jag fnissade! Ännu en skön sommarkväll.

08 augusti 2009

Just nu:


Har jag på några sekunder sugit i mig ett stort glas med bailysmilkshake. Bra där Marit!

Sämre kan man ha det!


Gick upp med tuppen och åkte till loppis för att bli av med lite skrot. Gick alldeles utmärkt! Och nu ligger man här och njuter av livet. Tänkte ligga här tills jag börjar repa imorgon..

07 augusti 2009

En fredagkväll som denna..


... tog jag en afterwork-öl med Fredrik på Clarion Sign. Där jobbar min vän Sjögräs, men tyvärr hade hon redan gått hem. Men vi hade mysig, där högt uppe dit solen fortfarande nådde.

Sen tog jag tuben hem medan F fortsatte med öl, fast med grabbigare sällskap.

Jag kom hem och var på pysselhumör,
vilken resulterade i ett par nya örhängen och några uppiffade ljuslycktor.



Vilken partypingla man är. Sitter hemma och pysslar en fredagkväll!?

Men jag måste erkänna att jag haft en jätte skön kväll!

Dagens färg: grön.


Jag kämpar vidare. Har absolut inte blivit en tvångstanke. Men så länge jag klär mig färgglatt skiner solen..

06 augusti 2009

En liten mini-Sara.

Grattis Sara, Johan och Albin!

(bilden har jag lånat från stolta mostern)

Vackra Sara födde häromdagen en liten, liten flicka. Hon ville komma ut 6 veckor tidigare än vad världen härute hade räknat med så 1780g vägde den lilla söta.

Hoppas på att få träffa det lilla underverket med mamma snart! Kram till er!

Dagens färg: Gul!


Javisst funkar det. Jag är skitglad hela tiden,... typ. Showen börjar landa vilket gör att man kan slappna av lite. Den är ju inte på långa vägar klar än, men den börjar iallafall ta form. Det blir nog bra det här!

Oj, vilka gröna fingrar jag har!


Förvånansvärt gröna. Att det där lilla fröet som jag sådde i våras har blivit en stor och vacker solros! Jag vill tacka min medarbetare Fredrik och sist men inte minst våra grannar som vattnat hela sommaren...

05 augusti 2009

Sprang på Johan!


På Ekerö av alla ställen. Han hade också badat. På en klippa bara för killar. Så vi hängde vid Brostugan ett tag, kul att han är tillbaka i stan!

Hemstudier?

Idag på eftermiddagen repades nummer som jag inte är med i så när klockan slog ett var jag snabb som attan därifrån. Vi repar sex dagar i veckan så all ledig tid jag har vill jag njuta av sommaren. Så idag hann vi ju faktiskt åka och bada ute på Ekerö. Jätte skönt!



Konstnärliga bilder, eller hur? Jag försökte iallafall...

04 augusti 2009

Dagens färger: rosa och blå.


Färgterapin fortsätter.

Suvi sjunger väldigt bra på finska.


Jag försöker sjunga på franska och tyska. Låter inte lika bra kan jag säga.

03 augusti 2009

Cykeltur.


Vi tog våra nya cyklar och cyklade utan mål. Vi hamnade vid Drottningholm. Slottet och min älskling plus våra fina cyklar är otroligt vackra i kvällsolen!




Vilken härlig sommarkväll.

02 augusti 2009

Jag försov mig... NOT!

Jag mår skitbra, jag lovar.


Jag har vaknat flera gånger under morgonen rädd för att jag försovit mig, men varje gång var det nån timme kvar till klockan skulle ringa. Men nästa gång jag vaknar tittar jag på klockan och till min fasa ska jag börja repa inom tio minuter! Jag måste alltså ha stängt av det jä**a alarmet! Jag irrar runt i lägenheten och sliter på mig kläder samtidigt som jag skickar iväg ett förlåt-jag-har-försovit-mig-mess till Anna. Hjärtattack nära. När jag sliter på mig skorna känner jag at det är nått som inte stämmer. Pling, kommer de ett mess och mycket riktigt " vännen, vi börjar 12 idag"....

Åh, vad skönt då gjorde min "försovning" inte så mycket. Men då kommer nästa hjärtattack! Erik, min kollega messade mig igår och frågade om var vi skulle vara i dag. Jag svarade för tydlighetensskull även med tid. 10.00!

Jag slänger iväg ett mess. Men det är försent, han är redan där. Han fyllde dessutom år igår. - Ha ha, ett litet födelsedagsskämt...ha..

Jag skäms, förlåt Erik!

Nu sitter jag här och vågar inte gå och lägga mig igen. Rädd för att försova mig.

Godnatt.


Föreställningen var bra. Martin var bra. Vi drack öl på fjäderholmskrogen. Vi åkte båt. Drack vin på Rich. Imorgon ska jag repa. Nu ska jag sova. Jag har hicka.

01 augusti 2009

Just nu:


Tittar vi på fars på Fjäderholmarna.