30 maj 2011

Idag är jag människa igen!

Det var jag inte igår. Idag har varit en fin dag i nya lägenheten. Min enormt händiga pappa har hjälpt oss med golvet idag. I sina rutiga skjortor har dom, den ena lite mer tålmodig än den andra, lagt färdigt vårt fina golv. Grymt gjort! Sen tillkom Nilo, Ylva och mamma och en lite för sen morsdags-middag ( som min fina mamma själv fixade ) avnjöts på innergården. Tack för idag och tack för all hjälp, jag älskar er!

28 maj 2011

Gummistövlar på stan en fredagkväll..

.. det är jag ganska ensam om. Men det regnade i morse och jag ville inte bli blöt om fötterna. En lång dag har det varit. Först lyssning av Robin Hood musiken hos kompositören i morse, sen rep med Johan och Krister inför sommarsånger-gigg på Flyt och sen näst sista showen i Livingroom... Och imorgon är det upp igen och rep i vaxholm sen allra sista showen i Livingroom..

27 maj 2011

Godmorgon!

En liten vits såhär i regnet på morgonkvisten.. :) Jag jobbade stängning i natt och sitter redan nu på tunnelbanan på väg till dagens första aktivitet. Har sagt det förr men, jag är inte människa när jag går upp för tidigt!

25 maj 2011

Då har fixet börjat..

Idag har vi småpysslat hela dagen i nya lägenheten. Imorgon blir det målning! Mysig mc donken middag mitt bland alla lådor blev det..

24 maj 2011

23 maj 2011

Nu har jag nycklarna i min hand!

Nu är lägenheten vår! Jag firar på en bänk med en låda thaimat.

Älskling..

.. du tänkte väl inte fastna där i England?!

22 maj 2011

Ingmar Stenmark är min idol!

Har satt mig tillrätta i soffan. Som jag har längtat efter denna stunden. Att sitta här och softa. Så mitt i flyttkaoset har jag bullat upp med lite godsaker och slagit mig ner. Hade varit mysigt att sitta här med F, men han har tagit en jobb-tur till London. Vi har gått om varandra ganska rejält senaste veckor. Puss fina.

Härligt att få repa utomhus!

Solen sken från en klar himmel hela dagen ute i Vaxholm. Underbart att få repa ute, som vi nog kommer göra nu ända fram till premiär. Sjukt lyxigt, när man är van att repa inne i mörka lokaler.
Men nästa gång kanske solkräm är att tänka på...

21 maj 2011

Loppis, loppis hela dan!

Vi är tillbaka i Vårberg och blir av med lite skräp.

20 maj 2011

En liten morgonfika.

Belönar jag mig med, eftersom jag faktiskt är hela 20 min tidigt till ett röstprov jag ska göra kl 10. Marit, det blir en klapp på axeln för den bedriften, och en kaka och latte ;)!

19 maj 2011

Låter som en vettig bok att beställa!

Härlig kväll på jobbet!

En onsdag med massor av fina människor som gäster. Tack fina ni för att ni kom och förgyllde kvällen!

18 maj 2011

Vackra Stockholm!

Tar en glass på kajen innan det är dags att gå in i en mörk lokal och jobba. Vi har packat och flyttpysslat i lugn och ro hela dagen. Men nu sitter jag här och förundras ännu en gång av hur vacker vår huvudstad är..

17 maj 2011

Bebisturné!

Började med att lämna Krullet på dagis, sen satte turnén igång!

Träffade för första gången söta lilla Beppe som nyss kommit till världen. Mysig kaffestund med fina föräldrarna Hanna och Malte där på morgonkvisten.

Sen åkte jag vidare till Midsommarkransen och träffade småttingarna Ester och Juna som växt på sig enormt sen sist. Tackar för god quorn..., nej jag menar köttfärssås!

Sen blev det dagishämtning av Krullet och Gottfrid-mys på vägen hem. Malin bjöd på god fruktsallad! Varje gång vi tittar förbi bjuder hon på nått nytt, i söndags var det hemgjord pizza och några dagar innan var det egengjord tårta. Hur hinner du, nyblivna, konstant-ammande mamma? Kram och tack för mys!

Nu njuter jag av en ledig kväll hemma med pojkarna.

16 maj 2011

Sugen på att se show?

Nu har vi bara två veckor kvar på wallmans Salonger. Två ynka veckor, det har gått sjukt snabbt!

Är det någon som är sugen på att komma och se vår lilla Made in Sweden- show i Livingroom så tycker jag att ni ska passa på att komma nu på onsdag!

Då får ni nämligen trerätters och show för en ENORMT billig peng. Kommentera här eller maila mig ifall ni eller någon fasters kusin till er är intresserade!

15 maj 2011

Tänkte göra en "Annika"..

.. och köpa en take away latte på espressohouse i Mörby centrum. Men mitt morgonödet var redan bestämt. Det var stängt. Så efter att jag åkt för långt med tunnelbanan, hämtat upp det genom att springa ikapp och hoppa på bussen som jag sen märkte gick åt fel håll, hoppa av bussen, gråta några tårar ringa till en kollega som skulle ta bilen ut till vaxholm, åka till Mörby centrum, och där mötas av ett stängt espresso house! Som tur är fanns det ju även kaffe på pressbyrån och jag blev upplockad och hann nästan i tid till repet. Efter några timmars rep så har det vänt. Jag är glad igen!

Pissregn.

Jag som redan var på dåligt humör av att kliva upp tidigt. Så kommer man ut i detta! Nu är jag helt blöt om skor och strumpor vilket inte precis bättrar på morgonhumöret. Inte en människa har jag mött på min väg till tunnelbanan, inte konstigt, alla ligger väl kvar i sina sängar och myser.. Kul för dom. Jätte kul.. Verkligen. Men jag ska repa hela dagen, det är kul men resan dit känns lite väl lång idag. Nej, kanske ska försöka rycka upp mig, sätta på min bärbara cd med ljudbok i form av Kajsa Ingmarsdotter, Lyckans hjul. Hoppas ni ligger skönt i era sängar!

14 maj 2011

En Hemnes byrå.

Alldeles gratis. Blocket is the shit!

12 maj 2011

Hissa eller dissa?

Malin, det här är ju utan tvekan glassen för dig! Låter sjukt gott tycker jag, så jag hissar och längtar efter att få smaka!

11 maj 2011

Jag lär mig visst aldrig!

Började gå mot tåget, tittade på klockan, sprang, pustade, gick, tittade på klockan, sprang, pustade, gick.. Började fundera ut andra alternativ som skulle ta mig till sthlm. Sprang så fort jag kunde. Började fundera på en bra förklaring till varför jag skulle missa Robin Hood repen ikväll. Sprang ännu fortare. Nu äntligen in på stationen, gjorde en snygg vurpa i trappan och sen var jag uppe på perrongen! Jag är väl en av få som uppskattar att sj är lite sena ibland... Nu sitter jag iallafall på tåget, med blodsmak i munnen och dyngsur av svett. Fräsch som en disktrasa!

09 maj 2011

Framme!

I somriga Lund! Tandborste, deo och linsvätska är inhandlat. Så nu vandrar jag mot klostergården!

Nej, om man skulle börja planera med lite marginal..?

Jag fungerar inte riktigt som jag borde så här tidigt på morgonen. Ska iväg på en liten skånetripp och lämnar lägenheten med en lite för lätt packad väska. Just ja, nessesären packade jag ju faktiskt för att ha med mig, inte för att ha stående kvar där hemma. Men eftersom jag planerat tiden utan marginal får den ligga kvar där hemma..

08 maj 2011

Soliga söndag!

Kom till Vaxholm och var beredd på att lämna solen och kliva in i replokalen. Men nej, vi repade hela dagen ute på gräset i solen. Vilken sommardag! Jag och Fredrik tog middagen på en parkbänk i centrum. Fin fint! Blev en härlig söndag detta!

07 maj 2011

En lång effektiv dag till enda.

Gick upp tidigt för att åka in och ha ett litet möte om en jobbmöjlighet till hösten. Sen blev det lunch med fina tjejer på Essingen hos Frida. Hon hade gjort fantastiskt god och fin sushi till oss! Sen skyndade jag till jobbet för att möta upp ett härligt gäng, en barnkör ifrån Ås. Det blev rundvandring på wallmans salonger och sen en liten kör-workshop med mig och Sebbe. Kul var det! En showkväll på det inklusive stängning har resulterat i en hyfsat trött Marit. Godnatt, nu kryper jag till kojs för att sova några timmar innan det är dags för barnkalas!

05 maj 2011

Soft.

Jobbar bara servis idag, känns som semester ;), hinner till och med gå och ta en kaffe och lite frisk luft!

Tur att vi har ljus så att vi klarar oss!

Har som sagt börjat smygpacka och tog i tu med ljus/ljusstakar/ljuslyktor-skåpet idag. Herregud vilka mängder. Jag försöker sortera ur, men det går liksom inte. Kan inte med att väja bort några.. Veckans i-lands problem..

04 maj 2011

Tre dagar är en lagomt lång helg.

Skönt med några lediga dagar att bara vara, pyssla på här hemma och softa. Vi försöker förbereda lite för flytten också. Att det regnar känns ganska skönt, man behöver inte gå omkring och tänka att: jag borde gå ut.


Igår kom mamma ut och åt middag hos oss, vi tittade i fina fotoalbum. Trist att man inte tar hand om bilderna och minnena på det sättet längre. Mer fotoalbum (in real life) åt folket!

Sen myste vi ner oss i soffan framför Greenzone, innan vi somnade. Eller, nån somnade innan filmen var slut.. Det var inte Fredrik.

02 maj 2011

Gottfrid-mys!


Underbara lilla bebis! Visst blir man sugen..

Men hålla!

Det snöar!! Jag har inte riktigt klätt mig för snöstorm.. Det är inte ofta jag säger det men,- jag fryser! Får ta ett snack med den där Tor, Krullet säger att det är han som bestämmer vädret.

01 maj 2011

Hej pappa!

Kul att du susade förbi!

- Är din pappa den där rymdfiguren på tv?
Det frågade folk mig när jag var liten (mindre). Jag sa att det var så.
Men är det nu så att någon från då läser nu, och fortfarande tror att det är så, så kan jag erkänna att jag ljög. Han är ingen rymndvarelse, han är bara från skåne.

Just nu:

Repar vi scener inför sommarens Robin Hood!