27 juni 2011

Alla blir glada av sol!

Tur att den äntligen kom! Vi har repat i lite för mycket i regn nu, vilket ställer till för både teknik och humör.. Men med sol och ett nyp i stjärten blir till och med Erik glad ;)!

25 juni 2011

Ännu en dag att minnas!

Som vi har burit, kånkat och släpat idag! Vi tänkte att det skulle gå fort, att det inte var så mycket... Men det tog liksom aldrig slut, hur mycket grejer som helst! Midsommarmiddag blev det iallafall hos svärmor, det satt riktigt fint. Tack för all hjälp idag Monkan, guld värt! Nu blir det till att samsas om soffan mitt i allt kaos. Hoppas ni haft en fin dag allesamman, godnatt!

24 juni 2011

Glad midsommar!

Önskar vi starka tre från flyttbilen!

23 juni 2011

Vi repar vidare..

Och närmar oss premiär..! Kostym börjar komma till, fint blir det. Ni kommer väl till Kastellet en sväng i sommar?!

21 juni 2011

Regn vs sol..

Vädret har varit varierande ute på Kastellet idag kan man säga, åska ena stunden och strålande sol andra. Men vackert är det!

19 juni 2011

Regnet det bara öser ner..

Men spelar man utomhusteater så gör man det.... utomhus! Vi spelr ju inte riktigt än, men repat har vi gjort hela dagen ute i regnet. Vilka hårdingar vi är, riktiga rövare!




Blött och fuktigt var det både inne och ute. Men mysigare inne. Känns liksom som att vara på vuxen-kollo där ute på ön. När vi satt inne på lunchen och åt gulach-soppa fick jag känslan av att ligga i lumpen, alla sitter där blöta och frusna och luktar lite hund med hela huvudet nere i soppskålen.

Men vi hade även en lång tårt-pause idag för att fira Anna, manusförfattare och producents 30 års dag! Så även fast det varit en regnig dag har det varit en fin dag ute på Kastellet!

18 juni 2011

Just nu:

Övar vi pilbågskytte! Riktigt kul!

Fast i min bok.

Att ta sig från Vällingby till Kastellet, Vaxholm tar ganska lång tid. En timma med tunnelbana sen 20 min med bil och sen gäller det att hinna i tid till båten som tar oss sista fem minuterna över till Kastellet. Detta åker jag nu varje morgon.. Men med en bra bok så känns det inte alls långt. Jäklar vad spännande den är, hela tiden! Nu är det istället så att jag inte vill kliva av tunnelbanan när jag är framme, snubblar läsandes genom rulltrappan och fastnar sen stående nånstans, tills jag kommer på att jag kanske borde skynda mig..

17 juni 2011

Jag kör shorts!

I regnet. Här repar vi hela dagen..

15 juni 2011

Bror är i stan!

Och kommer vara fem veckor framöver. Kul! ( Jobbar på Hjärtats jobb, Sus! ) Så efter en dag med packning möttes vi i metropolen Fruängen och tog en pizza på kvarterskrogen med stort K.

14 juni 2011

Skärgårdsgigg!

Ikväll kör vi ett mysigt sommargigg på en jättefin båt som kommer köra omkring i skärgården fram till midnatt. Vad gör det att det regnar?

Kvällen spenderades såhär!

12 juni 2011

Skön dag på Kastellet!

Två snabba pr-framträdanden har vi gjort under Barnens dag här ute. Det blev mycket tid till att softa i solen, en skön arbetsdag helt enkelt ;)! Det är ett väldigt härligt gäng jag ska jobba med i sommar!

09 juni 2011

Två trötta hantverkare..

Hela dagen har vi varit i lägenheten och jobbat. Trötta, skitiga och framför allt vrålhungriga är vi nu på väg hem till vår andra lägenhet, den utan byggdamm.. Först ett nödvändigt stopp vid detta gatukök!

08 juni 2011

Rå falukorv..

Det kommer jag ihåg att jag tyckte var gott när jag var liten. Att man till och med kunde be att få den ostekt till makaronerna. Nu skulle jag aldrig stoppa den i munnen utan att steka den väl!

Vi tragglar vidare..

Ser fram emot att komma ut till spelplats nästa vecka och få en extra knuff i repandet!

07 juni 2011

Gigget i söndags.

Det var en enormt mysig kväll på Flyt i söndags. Detta även fast vi var lite väl orepade och gjorde onödigt många textmissar... Men stämningen var väldigt härlig! Publiken var fin. Lagomt mycket folk och många av dom, fina vänner till oss. Det trillade in folk man kände på ett sådär trevligt sätt. Men blir det en nästa gång blir det mer rep innan, det lovar jag mig själv, den där skräckblandade förtjusningen var denna gång lite för mycket skräck i början innan det vägde upp med förtjusning....

Tack alla ni fina som var där, och ni andra som höll tummarna på andra håll i Sverige!


Oj vad det brinner!

06 juni 2011

Efterlängtad ledig dag!

Jag njöt av sovmorgon tillsammans med min älskling i morse. Sen begav vi oss till renoveringshålet! Så dagen har spenderats i Fruängen med div "pyssel". Men med härliga små avbrott, familjen Van der Zwan kom med kaffe och bullar och senare dök Sjögräs med en hjälpande hand. Supermysigt att ni tittade förbi!



05 juni 2011

Åh, det e skönt när mitt stockholm e grönt..

Japp, då var det dags att sjunga lite sommarhits. Eller lite.. det är väl ca 30 st låtar.. Ja, jag är nervös! Och dessutom ganska mjölig i huvudet efter en hel dags repandet av Robin Hood i Vaxholm. Håll era tummar!

Vill ligga i sängen NU!

I 30 min fick jag vänta på tunnelbanan! Inte kul, speciellt inte när man megatrött. Sitter på tunnelbanan och det liksom kryper i kroppen av trötthet. Har jobbat servis ikväll på Golden. Nu vill jag sova. Men nu åker tunnelbanan förbi min hållplats dessutom! Va fan SL!

04 juni 2011

Vilken stjärna man är..

.. som får åka fin-bil till och från repetitionerna i Vaxholm!

03 juni 2011

Här sitter jag bra.

Att efter en hel dags rep, både med Johan o Krister och Robin Hood, få sätta sig med en öl på balkongen och titta på solnedgången, är inte fel. Tänkte igår på att vårruset liksom lagt sig nu. Ni vet lyckoruset man får när allt blir grönt och börjar blomma? Men idag fylldes man istället av sommarrus! Nu är den här, vår underbara svenska sommar!

02 juni 2011

Grattis finaste Malin!

Foto: Krullet

Ikväll har vi mys-firat på Malin och Daniels altan. Grillade hemgjorda hamburgare och smarrig paj, det satt fint en kväll som denna.
Älskar dig, fantastiska vän!

Sommarsångerna strömmar ut över takåsarna..

Jag, Johan och Krister repar sånger i massor inför söndag. Kom och ta en öl och lyssna på hur vi sköter oss från kl 19.00 nu på söndag på Flyt!

Dags att göra lite reklam!

För Robin Hood på scenen i Kungsträdgården.