09 maj 2010

Påminnelse!


Jag älskar mitt jobb! Jag har en tendens att glömma bort det ibland. Speciellt när man står där på scenen en tisdagkväll och publiken tittar skeptiskt på oss, då börjar man ju fundera på vad det är man jobbar med egentligen. Men en lördag som denna är det helt fantastiskt att jobba! Fullsatt salong, stämmning som är på topp redan när gästerna anländer. Sen att man har så mycket att göra att man knappt hinner med, men så länge det flyter klarar man det. Jag gillar att stressa lite, bara den där lilla stressen som gör att man koncentrerar sig lite extra och dra upp tempot. Att ha härliga gäster att socialisera med. Arbeta med kroppen så att svetten rinner, både på scenen och genom arbetet i restaurangen. Känslan efteråt när alla notor är inne och man sitter där och räknar kassan och tänker - Jag klarade det ikväll igen! Mina gäster har fått trerätters mat och dryck och inte minst, härlig underhållning. Hela Golden Hits är ett stort maskineri, som oftast fungerar helt fantastiskt!

4 kommentarer:

Oskar sa...

Säger som dem gjorde i England förr i tideN; "HERE, HERE!" Betydande (för mig i alla fall) att jag vet precis hur det känns!!!

KRAM

Annika sa...

Jag är otroligt imponerad av alla er som fixar detta jobb och så galant som ni gör det..! Så du ska verkligen vara stolt!

Godiva sa...

Visst är det ofta så, när man är mitt i det så ser man det inte...

Isabel sa...

Håller med Annika, ni är verkligen proffsiga och stämningen är så bra tack vare er! Kommer garanterat gå igen ;-)