24 februari 2010

Tack fina ni!

Härligt att läsa era kommentarer, peppande. Jag har precis fått till en liten internet-dong som jag fick med min nya mobil. Men annars är jag långt ifrån civilisationen. Avstängd från verkligheten på nått sätt. Men jag har det bra. Fantastiskt skönt att ha Josefin här i sängen bredvid. Försöker njuta och tro på mig själv och på vad jag kan. Det går bra ibland och ibland inte... Speciellt inte när man är trött och det är jag nu, så dags att säga godnatt!

10 kommentarer:

Fredrik sa...

Godnatt:) Försöker lyssna av min telefonsvarare, men det går åt h-vete.

Liza sa...

Du är fantastisk Marit... Bäst i alla lägen och speciellt när det gäller. Jag tror på dig!!! Kör hårt och njut av att möjligheterna tickar på i livet... =)
Massa kramar från fröken Z

Sus sa...

Vad skönt att du "hör av dig" =)
Du får berätta allt sen!

Sara Persson sa...

Jag har missat vad det du åkt iväg för att göra?!

Men du skrev att det är lätt att tvivla på sig, det ska du inte göra, du är en kanon tjej på alla sätt och vis det lilla jag känner dig!!

Anonym sa...

Vi tror på det du är och kan. Det ska du också göra. Var den du är fullt ut här och nu så är du som allra bäst.
Massa kramar
Mammarianne

anna-lill sa...

Hejja hejja!! Jag sitter här & håller tummarna för dig & Josie hela tiden & sänder positiv energi & goda, fina tankar att det ska gå bra för er! Njut av allt ni får vara med om & lär er allt ni kan! Kram!

Åsa sa...

Kör hårt Marit, du kan inte göra mer än ditt bästa! Och ditt bästa är GRYMT bra! Glöm inte det.
Kram Åsa

Anonym sa...

Puss på dig! Imorgon ses vi igen! (Väl?!) Har saknat dig... Visserligen har jag varit grym som Benny, men det är väl dags för dig att axla den rollen igen.... ;-)

Puss, J

Ylva sa...

hej syster-yster! Hoppas att du har det bra vart de nu är du befinner dig! Tänker på dig och saknar dig. Men snart syns vi! Lycka till nu och ta fram de norrländska jävlarannamati dig;) pussar och kärlek från pyllet

Josefin sa...

Marit! Nu har du åkt till jobbet och jag saknar dig SJUKT mycket. Vill inte vara här utan dig :( Hoppas det går bra ikväll och att tiden går fort tills vi ses imorgon. Kram